Ortodòncia en adults

L'edat no és un impediment per fer-se ortodòncia, de fet un elevat percentatge dels pacients són adults.Encara que el tractament en adults difereix en alguns aspectes.
El benefici més evident és estètic, però a més, les dents mal posicionades poden ocasionar alguns inconvenients com desgast dental, dificultat masticatòria i d'higiene. Pel que el tractament contribueix a millorar la salut dental.
Per raons socials i laborals el pacient adult valora més els inconvenients estètics "de portar ferros". Per això utilitzem aparells mes estetics, com els brackets ceràmics, alineadors invisibles (Invisalign) i ortodòncia lingual , que ens permeten solucionar maloclusions de forma més discreta i fins i tot pràcticament invisible, amb la mateixa eficiència que l'ortodòncia convencional.
El pacient adult freqüentment presenta major nombre d'alteracions dentals com ser absències dentals , dents endodonciades , malalties gingivals i periodontals . Pel que en la planificació i execució del tractament comptem amb diversos especialistes.

Invisalign
Ortodoncia Lingual

Primera visita
GRATUÏTA
Demana cita aquí

Enllaços
  COEC SEDO SEPES WFO AAO